Putkimies päivystää 24/7!

Putkityöt ja kunto­kartoitukset pääkaupunki­seudulla!

Suomalaista ammatti­osaamista

Putkityöt Helsinki

Espoon Vesi ja Lämpö Oy on putkitöiden kokenut asiantuntija

Ammattitaitoiset putkityöt Helsingissä.
Espoon Vesi ja Lämpö Oy perustettiin vuonna 2007 ja meillä on putkitöistä noin kymmenen vuoden kokemus pääkaupunkiseudulla. Putkiliikkeemme palvelu kattaa monenkirjavat putkityöt niin Helsingissä ja pääkaupungin lähialueella kuin sen lähisaaristossa. Panostamme yksilölliseen, luotettavaan ja tehokkaaseen palveluun. Pidämme asiakkaat tyytyväisinä ja teemme vuositasolla satoja työkeikkoja. Kokemuksen ja asiakasmäärän ansiosta kauttamme onnistuvat haasteellisemmatkin tilaustyöt. Toteutamme putkityöt alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muualla pk-seudulla sekä saaristossa.

Putkityöt Helsinki – jätä työt kokeneelle ammattilaiselle

Ammattilainen tietää tarkasti mitä tekee. Ylimääräisiltä yllätyksiltä ja kustannuksilta vältytään, kun putkityöt hoidetaan kerralla kuntoon ammattilaisen toimesta. Meillä on mm. vakuutusyhtiöiden vaatimat luvat ja vaatimukset kunnossa sekä vankka ammattiosaaminen. Pienenkin putkityön korjaaminen itse voi olla suuri taloudellinen riski, jos ei tiedä tarkkaan, mitä tekee. Putkitöiden tekeminen on haastavaa ja siksi tekijän pitää olla alansa asiantuntija, kuten lakikin vaatii. Espoon Vesi ja Lämpö hoitaa työt nopeasti, kattavasti ja kustannustehokkaasti. Jätä siis putkityöt ammattilaiselle niin minimoit riskit ja samalla vältät epätoivotut seuraamukset.

Kaikki lupa-asiamme ovat kunnossa

Putkitöiden tekeminen on luvanvaraista toimintaa. Kuka tahansa ei voi lain mukaan tehdä putkitöitä, sillä ala on tarkasti säädelty. Espoon Vesi ja Lämpö Oy on kuitenkin Helsingin Energian yhteistyökumppani ja se suosittelee valitsemaan juuri meidän kaltaisen yrityksen putkitöidesi toteuttajaksi. Noin kymmenen vuoden kokemus alalta on opettanut meille paljon ja olemme arvostettu toimija alalla.

Päivystämme vuorokauden ajasta riippumatta

Oli vuorokaudenaika mikä tahansa: tulemme paikan päälle viipymättä. Huollamme akuutit putkirikot välittömästi ja ennaltaehkäisemme isompien vahinkojen syntymisen. Olemme siis paikalla silloin, kun asiakas meitä eniten tarvitsee. Yrityksemme tarjoaa laadukasta työjälkeä osaavalla otteella ympäri vuorokauden.
24h numero: 040 180 2240

Meillä on puitteet kunnossa ja asiakasystävällinen henkilökunta

Käytössämme ovat nykypäivän koneet, välineet ja osaava henkilökunta. Satsaamme vuosittain uusiin työkoneisiin ja välineisiin. Lisäksi panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja työturvallisuuteen. Kotimaisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Palvelumme on käytettävissä myös saaristossa.

Palveluvalikoimamme on monipuolinen ja vastaa asiakkaiden tarpeita

Teemme mm. monenlaiset vesijohtotyöt, putkien sulatukset, viemärien puhdistukset, saariston putkihuollot, kaukolämpö- ja lämpöjohtotyöt sekä LVI-urakoinnit yms. Palvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitset putkitöiden saralla.

Putkityöt Helsinki – Kattavat palvelut
N

Kaukolämpötyöt ja -luvat

N

LVI-suunnittelu

N

LVI-urakointi kokonaisvaltaisesti

N

LVI-asennus

N

Putkistojen sulatus

N

Vesijohtotyöt

N

Viemärityöt

N

Lämpöjohtotyöt

N

KVV-vastaavan työt

N

Putkityöt myös saaristossa

N

Viemärin avaukset

Espoon Vesi ja Lämpö Oy toimii pääosin pääkaupunkiseudulla

Toteutamme putkityöt pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja sen saaristossa. Kohderyhmämme koostuu mm. taloyhtiöistä, isännöitsijöistä, huoltoyhtiöistä ja tietysti kotitalouksista. Tervetuloa tutustumaan kattavaan putkitöidemme valikoimaamme ja voit olla varma, että saat rahoillesi asianmukaista vastinetta.