Putkimies päivystää 24/7!

Putkityöt ja kunto­kartoitukset pääkaupunki­seudulla!

Suomalaista ammatti­osaamista

Putkiliike Helsinki – Huolto 24/7

Helsinkiläinen putkiliike Espoon Vesi ja Lämpö Oy perustettiin noin kymmenen vuotta sitten. Siitä asti olemme palvelleet asiakkaitamme yksilöllisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Tulemme tarvittaessa paikan päälle vuorokauden ympäri auttamaan mm. akuuteissa putkivioissa. Kokemusta löytyy myös vaativiin putkitöihin, sillä palvelemme satoja asiakkaita vuodessa. Espoon Vesi ja Lämpö Oy on putkiliikkeiden parhaimmistoa pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava putkiliike Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun asiakkaille.

Miksi kuulumme putkiliikkeiden parhaimmistoon?
N

Kokemus – Meillä on noin kymmenen vuoden kokemus alalta.

N

Kotimaisuus – Panostamme mm. suomalaiseen työvoimaan ja materiaaleihin.

N

Päivystys – Päivystämme vuorokauden ympäri asiakkaidemme toiveesta.

N

Kaikki luvat kunnossa – Meillä on lupa suorittaa mm. kaukolämpötyöt luvan kanssa.

N

Laaja valikoima – Valikoimamme kattaa monenkirjavat putkityöt pääkaupunkiseudulla.

N

Helsingin Energia suosittelema – Yrityksemme löytyy Helsingin Energian listoilta.

N

Monipuolinen kalusto – Meillä on työautojen ohella käytössä myös työvene, jolla pääsemme pääkaupunkiseudun saaristoon tekemään putkityöt kattavasti.

Putkiliike Helsinki – panostamme osaamiseen ja nykyaikaisiin työvälineisiin

Olemme putkiliike, joka panostaa nykypäivän ammattitaitoon ja työmateriaalien laatuun. Suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaista ja päivitämme kalustoamme säännöllisesti. Takaamme, että tekemämme työn laatu ja hinta kohtaavat. Putkitöiden rinnalla teemme myös kaukolämpötöitä. Lisäksi meidät löytää Helsingin Energian listoilta.

Käytössämme on oma työvene, jonka avulla pääsemme tekemään putkitöitä pääkaupunkiseudun saaristoon. Työveneellä saamme paikan päälle kuljetettua kaikki tarvittavat materiaalit yms. Tarpeen mukaan työmiehemme voivat myös yöpyä veneessä. Työveneen lisäksi meillä on käytössä tietysti työautoja, peräkärry ja muita tarvittavia työvälineitä.

Putkiliike Helsinki vastaa asiakkaiden tarpeeseen ja päivystää vuorokauden ympäri

Olemme vuosien aikana palvelleet tuhansia asiakkaita. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja toiveita tarkasti. Päivystämme asiakkaiden toiveesta vuorokauden ympäri, sillä koskaan ei voi tietää mitä voi sattua. Espoon Vesi ja Lämpö Oy tulee nopeasti paikalle auttamaan akuutin putkirikon sattuessa.

Monipuolinen palveluvalikoima takaa tyytyväiset asiakkaat

Putkiliike Helsinki tarjoaa kattavan palveluvalikoiman monenlaisia putkitöitä. Teemme mm. putkien sulatusta talvisin, tarjoamme kattavat LVI-palvelut sekä kaukolämpötyöt, avaamme viemärit, tulemme saaristoon työveneellä hoitamaan putkityöt ja teemme monenlaisia vesijohtotöitä yms. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan siitä, kuinka voimme olla avuksi putkitöiden osalta.

Espoon Vesi ja Lämpö – Joustavat palvelut pääkaupunkiseudulla

Toimialuettamme on pääsääntöisesti Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi ja niiden lähialueet. Asiakkaina meillä ovat mm. kotitaloudet, taloyhtiöt, isännöitsijät ja huoltoyhtiöt. Putkitöiden tekeminen on luvanvaraista toimintaa ja meillä on kaikki vaaditut luvat takuulla kunnossa ja ajan tasalla. Putkitöitä on monenlaisia, mutta hoidamme työt takuuvarmasti, kuten oppikirjoissa: osaavalla ja kokeneella työotteella.

Ota siis rohkeasti yhteyttä!